Preloader Close
  • +39 3287204229

avatar

Shoqata “Dora e Pajtimit” organizon aktivitetin Turizem kulturor ne Kalane e Drishtit me datë 27 prill.

Teater, këngë, poezi do jene disa nga perberesit te ketij aktivitet i cili ka si qëllim aktivizimin e te rinjve shkodrane dhe promovimin turistik të Zonës së Drishtit.

Ky aktivitet organizohet nen kujdesin e vecante te Bashkise Shkoder, komunes Postribe dhe me mbeshtetjen e IPSIA ACLI, I Care, “Gruaja tek Gruaja”, The Door, Shkolla “Perparimi dhe Radio Pulla.

Për të gjithë ata që duan të marrin pjesë nisja bëhet ditën e shtunë me date 27 prill ora 09:30 para teatrit Migjeni.

Transporti falas!

Per konfirmim ju lutem kontaktoni ne adresen info@doraepajtimit.org.

Ju mirepresim!

Avatar photo

Dora e Pajtimit (Author)

Nel 2007, nella convinzione che per le comunità albanesi colpite dal terribile fenomeno del Kanun si può fare molto, moltissimo anche a livello sociale, abbiamo deciso di creare a Scutari una nuova associazione, chiamata Dora e Pajtimit (DEP), composta da giovani che risiedono nella città, nonché da giovani che studiano in Italia.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.