Dora e Pajtimit è una associazione non profit italo-albanese operante nel sociale dal 2007, con sedi a Milano e a Scutari. DeP aderisce a EUnomad, Albania Domani e Forum della città mondo.

Attualità

MUNDËSI PUNËSIMI Projekti: Rrjeti Rinor Lezhë – LYONET

Informacion për Organizatën Dora e Pajtimit:Dora e Pajtimit (DeP) është një shoqatë jo fitimprurëse italo-shqiptare aktive që nga viti 2007. Misioni i saj është ndërhyrja në...

Lanciare confetti. Sugli atti benauguranti di comunità. Evento finale del progetto ExpoCarnival

27 febbraio 2019, Milano – La gioiosa festa dei popoli e delle culture italiane e straniere, ExpoCarnival, si concluderà sabato 9 marzo con la presentazione del libro IL...

Projekti “Rrjeti Rinor Lezhë – LYONET”

Dora e Pajtimit në bashkëpunim me organizatat Liburnetik dhe Gratë në Shërbim Publik po zbaton projektin “Rrjeti Rinor Lezhë – LYONET” për periudhën Shtator 2018 – prill 2019....

FTESË PËR OFERTË – KATERING

Ju jeni të lutur të paraqitni ofertën tuaj për Organizatën: Dora e Pajtimit – DeP  për shërbimin katering (materialet e listura në aneksin A, bashkangjitur Kërkesës pë...